- Sterling må bli mer tykkhudet

Manager Roy Hodgson sier at han fortsatt har full tillit til Raheem Sterling, men at unggutten må arbeide hardt både fysisk og psykisk for å finne tilbake til god form.

- Han er inne i en vanskelig periode offentlig, men jeg vil ikke nøle med å benytte ham, sa Hodgson etter en kjedelig 0-0 kamp borte mot Irland og hvor Raheem Sterling var en av banens svakeste aktører. På spillerbørsen til Daily Telegraph fikk for eksempel Jordan Henderson karakteren 7, Adam Lallana og James Milner 5, og Raheem Sterling 4.

- Han har gjort noen fantastiske ting for oss. Mot Irland kan det være at han ikke nådde den standarden, men det skal skje mye for at jeg og det engelske landslaget mister tilliten til ham.

- Jeg tror ikke du kan forvente at folk bare skal kunne riste av seg en slik kritikk som er blitt han til del, fortsatte Roy Hodgson om det at Sterling fikk pipekonsert mot seg hver gang han hadde ballen. – Jeg mener han har håndtert dette bra siden han prøver veldig hardt på å legge det bak seg og la fotballen prate for ham.

- Han behøvde trolig denne kampen for å forstå at dersom han skal få det helt ut av kroppen må han arbeide enda hardere, og han må bli enda mer tykkhudet enn det han kanskje er for øyeblikket.

- Årsaken til at jeg byttet ham ut var ikke fordi jeg var spesielt misfornøyd med hans prestasjon, det var for å gi andre spilletid.