- Sterling selges ikke til sommeren

Brendan Rodgers gjorde det klart på dagens pressekonferanse at det ikke vil være aktuelt å selge Raheem Sterling etter denne sesongen, uansett, og at unggutten gjorde en feil med sitt intervju.

Ikke uventet begynte Brendan Rodgers med å si, på det forventede spørsmålet om Raheem Sterling og intervjuet som 20-åringen gjorde med BBC i går, at han nå kun ønsket å fokusere mot resten av sesongen og arbeidet med å utvikle Sterling som spiller i Liverpool. Etter hvert begynte likevel manageren å svare på noen spørsmål, og hvor han ga et klart inntrykk av at han både var skuffet over spillerens vurderinger og at det var klubben som var i førersetet. Han gjorde det helt klart at det ikke ville være aktuelt å selge spilleren før neste sesong.

- Jeg er veldig avslappet angående det hele, dette er en del av den moderne fotballen.

- Han har to og et halvt år igjen av sin kontrakt og vil ikke gå noen steder til sommeren.

- Liverpool er en av de mektigste fotballklubbene i verden og dersom vi ikke ønsker å selge, da kommer vi ikke til å selge.

- Det jeg tror Raheem prøvde på var at han med sine uttalelser nå helt kunne konsentrere seg om fotballen fremover.

- Dette var et intervju som klubben ikke ga tillatelse til og var overrasket over, men vi gjør alle feil i livet, spesielt når vi er unge. Han vil lære av dette.