- Steven er unik

Colin Pascoe hyller Steven Gerrard for hans lojalitet overfor Liverpool FC, når scouseren i dag spiller sin siste kamp for barndomsklubben.

- Det har vært en ære og et privilegium å få jobbe med Steven. Han er også blitt en god venn. Vi kan spøke og le, og han har en flott, tørr sans for humor, sier assistentmanager Pascoe til Liverpoolfc.com.

- Steven setter alltid andre mennesker først. Han tenker aldri på seg selv. Det gjør ham spesiell, i tillegg til at han er en verdensklassespiller som har oppnådd mye.

- Hans rolle i troppen har vært veldig viktig. Måten Stevie oppfører seg på banen. Han forbereder seg alltid godt foran hver treningsøkt. Alle de unge spillerne ser opp til ham.

Pascoe beskriver avskjeden som Liverpool-supporterne ga Gerrard på Anfield sist helg som fantastisk.

- Men det var litt skuffende at vi ikke kunne gi ham en seier i avskjeden med hjemmepublikum, innrømmer assistentmanageren.

- Slik moderne fotball er blitt, tror jeg ikke vi får se mange spillere som er like lojale mot klubben sin som Steven har vært.

Pascoe ser også fremover, og gleder seg over at Jordon Ibe og Jon Flanagan signerte nye kontrakter med Liverpool denne uken.

- Det var fantastiske nyheter. Dette er to gode gutter, som har fremtiden foran seg. Vi er veldig fornøyde med Jordon. Vi vet hvor god han er, og hva han er kapabel til. Vi lånte ham ut til Derby for at han skulle få litt rutine. Han er kommet tilbake og jobber hardt. Jon har vært uheldig med skader. Han gjorde det veldig bra i fjor, med fantastiske prestasjoner for laget. Vi har savnet ham denne sesongen.

Assistentmanageren er opptatt av å avslutte sesongen med stil mot Stoke i ettermiddag.

- Det er veldig viktig. Det er viktig for oss å ta femteplassen. Det er det viktigste akkurat nå. I tillegg må vi gi Stevie en god avskjedskamp, og sørge for at vi vinner for ham.

- Stoke er et fysisk sterkt lag, men de spiller også godt pasningsspill. Det vil handle om hvordan vi spiller, og det er viktig at vi klarer å matche dem, spesielt på fysikken. Vi må få tak i ballen, og ha masse bevegelser både med og uten ball.