- Stort potensial

Prestasjonen til Lazar Markovic i dag var et bevis på serberen er en fantastisk spiller, mener Jordan Henderson. Han og Simon Mignolet er strålende fornøyde med seier mot gamleklubben.

– Totalt sett er vi veldig fornøyde, oppsummerer Henderson etter seieren på Stadium of Light i ettermiddag. Det var Liverpools syvende kamp på rad uten tap.

Lazar Markovic ga bortelaget ledelsen tidlig i oppgjøret, og han imponerte mange også utover i kampen. Serberen, som i tillegg ble snytt for straffe og hadde et briljant skudd i tverrliggere, ble kårets lagets beste spiller av liverpool.no.

– Kontrollerte

– Han er en fantastisk spiller. Han har stort potensial. Han ønsker å lære hele tiden, og han jobber steinhardt på treningsfeltet. Jeg tror dere fikk se det – kvaliteten han har fremover på banen – i dag, fortsetter 24-åringen.

Henderson legger til at Liverpool er svært fornøyd med dagens seier fordi han, som er oppvokst i klubben, vet bedre enn noen andre hva Sunderland er kapable til å gjøre. Laget fra nordøst hentet blant annet med seg ett poeng fra Anfield i desember.

– Vi visste at det ville bli tøft å komme hit. De gjorde det vanskelig for oss. I første omgang syntes jeg vi kontrollerte kampen veldig bra. Og så gravde vi dypt mot slutten og forsøkte å kjempe for resultatet. Heldigvis klarte vi det, forteller han.

– Vanskelige forhold

Det sier Simon Mignolet seg enig i. Sisteskansen, som hadde Sunderland som arbeidsgiver mellom 2010 og 2013, fokuserer nå på å holde formen ved like i tiden som kommer. Liverpool ligger på åttendeplass, men det er i skrivende stund bare fire poeng opp til fjerdeplassen.

– Vi er nødt til å bygge videre på det vi har for øyeblikket. Vi fikk med oss tre poeng her i dag, på en bane som er vanskelig å komme til. Det blåste mye, og vi måtte komme oss igjennom det, men å holde nullen på den måten, i vanskelige forhold, var viktig. Vi jobbet veldig bra sammen, vi kjempet for de tre poengene, og vi klarte å slå dem.