– Sturridge må bite tennene sammen

Jamie Carragher mener at Daniel Sturridge må bite tennene sammen og spille selv om han ikke føler seg tipp-topp.

Det var interessant å se Jürgen Klopp uttale at Daniel Sturridge må lære seg å forstå hva virkelig smerte er. Det jeg husker best av alt fra tiden jeg var Daniels lagkamerat var at han måtte føle seg 100% både mentalt og fysisk for å ville spille, skriver Carragher i sin spalte i Daily Mail.

– Som profesjonell fotballspiller er det imidlertid ikke ofte du er 100% i orden. Det er alltid smeller du føler på, og du kjenner smerte. Det du må gjøre da er å bite tennene sammen, og komme deg videre, fortsetter den tidligere Liverpool-stopperen.

 – Det at Sturridge til stadighet er utilgjengelig er blitt et problem for Liverpool. Dersom Liverpool velger å selge ham, vil alle toppklubber med unntak av Manchester City være villige til å kjøpe ham. Men hvor lenge har Liverpool råd til å vente på at Sturridge skal bli klar? Vil de som klubb vurdere å kvitte seg med ham, for å få en god pris mens de ennå kan, og spare hans høye lønninger?

LES OGSÅ: Sturridge mister annenhver kamp

 – Når Daniel Sturridge er i form er det bare Sergio Aguero som er en bedre spiss enn ham i Premier League. Når han knuste Aston Villa i september håpet jeg det skulle bli starten på en lang kamprekke hvor han ledet Liverpool-angrepet, men han har bare spilt en gang siden 26.september.

– Det faktum at klubben hentet inn Christian Benteke sa alt om at man ikke lenger kan stole på Sturridge. Daniels problem nå er at han huskes bedre for skader enn for scoringer. Han er selv den eneste som kan forandre på denne generelle oppfatningen av ham, avslutter Carragher.

LES OGSÅ: Sturridge kan rekke Swansea-kampen