- Sturridge viser lederegenskaper

Daniel Sturridge har gjort to mål på fem kamper etter at han kom tilbake etter skade, og Brendan Rodgers har også merket seg at spissen tar mer lederansvar en tilfellet var før det fem måneder lange skadeavbrekket.

- Daniel var gjennom en tøff periode mens han var ute av spill. Det er selvsagt vanskelig å være så lenge borte fra fotballen når du er så talentfull og god som han er, uttalte Rodgers under sin pressekonferanse i ettermiddag.

- Han reiste bort, og fikk tid til å reflektere over eget spill. Han har ikke bare brukt tiden til rehabilitering. Han har også analysert eget spill.

- Det jeg synes er så flott er at han er kommet tilbake og tatt mer lederansvar. Han er mer med i forsvarsarbeidet, og jeg kan se han organiserer laget på cornere og dødballer i mot, og sørger på den måten for at folk gjør jobben sin. Dette kommer i tillegg til de flotte egenskapene han har som spiller.

- Han er en klassespiller, og det er flott å se hans bevegelsesmønster og samarbeidet med de andre spillerne i systemet. Han har vært et skikkelig lyspunkt med sine kvaliteter, selv om han ikke er tilbake i toppform ennå. Han truer uansett bakrom.

Nettkjenninger mot West Ham og Crystal Palace vitner også om at angriperen ikke har mistet målteften.

- Han er en vidunderlig spiller, som kan spille i flere posisjoner. Han truer bakrom og har en vidunderlig evne til å holde på ballen. Bevegelsene hans er meget gode, og han er en naturlig målscorer, noe vi også har sett etter at han kom tilbake.

- Scoringen hans mot Crystal Palace var en enestående avslutning, der ballen kommer over skulderen hans. Han ønsker å score mål, så han vil alltid forsøke å komme inn i feltet, uansett hvilken posisjon han spiller i.