– Tar ikke plassen min for gitt

Det er snart to uker siden Jordon Ibe dukket opp i treningstøy på Melwood, der han hadde skuddtrening med Kenny Dalglish. Tenåringen sier han vil utvikle alle deler av spillet sitt.

Mange lot seg imponere av den sterke driblevingen under vårsesongen, og klubben belønnet ham med en ny langtidskontrakt i slutten mai. Nå jobber han for en fast plass på laget.

– Jeg håper dette bare er starten for min del. Jeg ønsker å spille å mange kamper. Jeg har lyst til å spille i Champions League etter hvert. Men jeg vet jeg er nødt til å score mer. Personlig sett er det også mye vanskeligere for manageren å utelate deg dersom du scorer mål.

– Får selvtillit av å score

Etter sesongslutt sa Ibe til det offisielle klubbmagasinet at han hadde planer om å returnere fra ferien tidligere enn vanlig for å jobbe med avslutninger på treningsfeltet. Og stortalentet fikk med seg Kenny Dalglish i tillegg til akademidirektør Alex Inglethorpe.

19-åringen forteller at han ikke tar plassen sin i Liverpool-stallen for gitt, og han anser seg «overhodet ikke som en etablert førstelagsspiller» bare fordi han har skrevet under på en ny kontrakt.

Saken fortsetter under.

– Jeg vet jeg trenger å bli bedre på alle områder. Men jeg vet også at man får selvtillit av å score mål. Det kan heve andre deler av spillet sitt til et helt nytt nivå. Jeg ønsker å gi meg selv muligheten til å starte den nye sesongen i form, sier Ibe.

Kommentar: 6125 grunner til å «like» Ibe

Etter å ha tilbrakt forrige sesong på utlån i Derby frem til januar, startet han ni kamper og ble byttet inn fem ganger i Liverpool-drakt. Totalt står Ibe oppført med 17 opptredener for de røde.