- Utlån vil hjelpe Ojo enormt

Juniortrener Neil Critchley sier det vil være svært nyttig for Sheyi Ojo å spille i Championship for Wigan. Oppdaterer også om skaden til Ryan Kent og hvordan Sergi Canos gjør det.

- Det å kunne spille i Championship for Wigan vil hjelpe ham enormt, sier Critchley til LFC TV om Sheyi Ojo. – Han har kommet inn fra benken i sine to første kamper der og gjort det virkelig bra.

- Nå vil han være i et miljø med menn, i en garderobe med menn, og spille foran tilskuere i et lag som er under press siden de kjemper om ikke å rykke ned. For en spiller på hans alder vil det være svært nyttig.

- Når han kommer tilbake vil hans mål være å bli fortsatt bedre og å etablere seg på U21, noe han allerede er kommet langt på vei med. Hvorvidt han kan ta det neste steget og være regelmessig på Melwood gjenstår å se, men slik han gjør det om dagen svekker han ikke sine sjanser.

- Ryan Kent har en ryggskade og slike skader er det ikke så mye å gjøre med annet enn å ta tiden til bruk. Det er vanskelig å få trent noe med en slik skade og det er frustrerende både for han og for oss.

- Han skal ta noen nye røntgenbilder i slutten av måneden og da håper vi å få noen positive opplysninger og at vi så smått kan legge opp noen øvelser for ham, men han er nok fortsatt noen uker unna å få spille.

- Sergi Canos, og det gjelder også hans landsmann Pedro Chirivella, har måttet tilpasse seg vår måte å spille på, en ny kultur og en ny klubb, noe som kan ta tid. Jeg sa i fjor at det ville ta 12 måneder før vi kunne forvente å se dem fra deres beste side og det har det tatt.

- Deres innstilling har vært førsteklasses og Sergi har kommet med stormskritt denne sesongen. Både for U18 og U21 har han fått vist at han er en topp spiller. Han har alltid hatt scoringer i sitt repertoar og han har nå vist det med en rekke mål og målgivende. Hans generelle spill er også blitt mye bedre.

Liverpool U18 møter i morgen Sunderland kl 14.00 på akademiet, og vi oppdaterer kampen her på liverpool.no.