- Veldig synd om Sterling vender LFC ryggen

Raheem Sterling ble møtt med både applaus og buing da han fikk pris tirsdag. Graeme Souness har langt på vei forståelse for supporternes reaksjoner.

Raheem Sterling ble møtte av mest applaus, men også noe buing da han fikk prisen for årets unge spiller på prisutdelingen tirsdag.

Graeme Souness mener supporterne har rett til å vende Sterling ryggen, om han gjør det samme mot dem.

- Hvis han privat sier at han vill forlate Liverpool, da vil det komme ut, og supporterne vil da ha rett til å vende ham ryggen, mener Souness.

- De har vist ham stor lojalitet - de gangene jeg har vært der, de har støttet ham gjennom tykt og tynt - og selv når han ikke har hatt en god kamp, har de likevel stått bak ham. Det virker som han vender dem ryggen, og hvis han gjør det, vil det være veldig trist for fotballklubben

Tirsdag var det flere tidligere Liverpool-profiler som uttalte seg kritisk til Sterling og hans agents håndtering av kontraktsforhandlingene med klubben. I likhet med de fleste andre mener også den tidligere Liverpool-, Southampton-, Benfica-, Blackburn- og Newcastle-manageren at Liverpool er riktig klubb for Sterling framover.

- Han er langt fra å være et ferdig produkt. Han burde bli i Liverpool, er Souness klare råd til vingen.