- Vi behøvde denne seieren

Assisterende manager Colin Pascoe understreket at det var viktig å ta tre poeng mot Tottenham i racet om å ende blant topp fire i Premier League.

- Vi visste at det ville bli en vanskelig kamp i kveld men det var veldig viktig at vi tok alle tre poengene for å fortsette å tette luken over oss, sa Pascoe etter en pulserende 3-2 seier mot Tottenham.

- Det var trolig en herlig kamp for tilskuerne. Måten det utviklet seg på visste du at vi kom til å skape sjanser. Daniel (Sturridge), som var tilbake, er alltid en trussel i bakrommet. Måten han gjør sine løp, han var uheldig som ikke fikk et straffespark til.

- Jordan Ibe viste stor ro med ballen, spilte bra, og sendte en fin ball til Adam Lallana som igjen fant Mario som kunne sette inn seiersmålet.

- Vi snakket om det på spillermøtet før kampen, vi behøvde en seier i dag. Vår neste kamp i ligaen er i Southampton og vi må prøve å gjøre nøyaktig det samme der, ta tre poeng og tette lukene.

- Målet har hele tiden å komme inn blant topp fire. Vi er fortsatt med i FA-Cupen og Europa League. I Liverpool er målet alltid å prøve å oppnå så mye som du bare kan.