- Vi behøver ingen erstatter for Sterling

Brendan Rodgers sier at Roberto Firmino ikke er en direkte erstatter for Raheem Sterling, men at en allerede har dybde og balanse i troppen til å dekke opp for rekordsalget.

På dagens pressekonferanse pratet Liverpools manager om at det var vanskelig å skifte ut sin trenerstab, om spillerstallen hvor nye spillere har innordnet seg godt inkludert Adam Bogdan som utfordrer til Simon Mignolet, og at Roberto Firmino ikke er hentet inn med tanke på at Raheem Sterling gikk ut.

- Vi er alltid ute etter å bli bedre, kommenterte Brendan på spørsmål om at han nå i sin fjerde sesong nærmest starter på nytt igjen med nye spillere og nye folk i staben.

- Hvis du ønsker å være lenge et sted vil det alltid bli forandringer. Det å bytte ut staben var en veldig vanskelig avgjørelse. Det fordi at de to karene som har reist var herlige karer, gode yrkesfolk. Det hadde ikke noe å gjøre med det de bidro med, som var veldig bra, men jeg bare følte det var nødvendig med en ny kurs.

- Jeg er veldig fornøyd med de spillerne vi har hentet inn. Adam Bogdan er en av dem, som gjorde det meget bra i Bolton. Han har god erfaring med engelsk fotball, han er en talentfull keeper som vil presse Simon hele tiden.



- Kjøpet av Roberto Firmino var ikke ment som en direkte erstatning for Raheem. Vi har hentet inn flere virkelig gode spiller, og når du tar med de spillerne vi har, da har vi en tropp med god balanse.

- Det er ikke nødvendig å hente inn en direkte erstatter (for Sterling).

- Fleksibiliteten til Firmino er viktig, i likhet med hans ønske om å arbeide hardt. Han er et vidunderlig talent, med en herlig touch. Han kan spille på begge sidene, fremme i midten eller bak en spiss. Han er kjent med europeisk fotball. Han er en kreativ spiller som ønsker å score.