- Vi behøver tid

Brendan Rodgers ber igjen om tålmodighet, men lover samtidig at hans lag vil bli bedre og bedre utover i sesongen.

- Folk vil alltid ha meninger og Harry er en jeg har enormt med respekt for, svarte Rodgers til Daily Telegraph da han ble konfrontert med at Harry Redknapp nylig kalte årets utgave av de røde for «det verste laget til Liverpool på årevis». – Dette er imidlertid et lag hvor det har vært forandringer og som vil utvikle seg gjennom sesongen.

- Jeg vet at dette er en tropp med spillere som vil bli bedre, vi er bare nødt til å gi dem tid. Det er noe du sjelden har råd til i moderne fotball men jeg blir oppglødd når jeg ser disse spillerne, og når en spiller som Daniel Sturridge er på vei tilbake.

- I sesongen da vi nesten vant ligaen begynte vi i grunn ikke å spille vår type fotball før november eller desember. Det er klart hvordan vi ønsker å fremstå. Jeg er ikke en som skalter og valter med vår filosofi, det er noe som er innebygget i deg. Tanken på hvordan vi vil spille er veldig klar. Vi ønsker å være virkelig kreative, skape målsjanser slik at vi kan score mål, samtidig som vi er godt organisert defensivt.

- Når du arbeider med en slik visjon, da er følgende at laget gradvis vil bli bedre. Hva vi ser for øyeblikket er at det er spillere som kommer inn og tilvenner seg.