- Vi er gode nok til å vinne omkampen

Glen Johnson mener at Liverpool er gode nok til å vinne omkampen mot Blackburn på Ewood Park, og ta seg til semifinalen i FA-cupen.

Liverpool har allerede slått AFC Wimbledon, Bolton og Crystal Palace på bortebane i årets FA-cup, så Johnson nekter å la 0-0 mot Blackburn på Anfield gå ut over humøret.

- Det er selvsagt frustrerende å ikke vinne, men vi er med i trekningen av semifinalene. Du klarer ikke å spille opp mot ditt beste i alle kamper. Slik er fotballen. Det viktigste er at vi ikke røk ut av cupen, slår Johnson fast til Liverpool Echo.

- Forhåpentligvis spiller vi bedre i omkampen, og får den seieren vi ønsker oss. Blackburn må få ros for å ha jobbet hardt. De hadde mange spillere bak ballen og forsvarte seg veldig bra.

- Men vi har fortsatt tro på at vi skal gå videre. Forhåpentligvis kan vi heve oss i omkampen, og gå videre.

- Terminlisten er ikke så alt for tettpakket lenger, så det er ikke noe stort problem at vi skal ut i omkamp. Nå får vi mye tid på treningsfeltet mellom kampene, til å jobbe med saker og ting.

Omkampen mot Blackburn kommer ifølge Echo til å bli spilt 7. eller 8.april. Semifinalene skal spilles på Wembley 18. og 19.april.

Semifinalene trekkes etter at den siste kvartfinalen, mellom Manchester United og Arsenal, er ferdigspilt i kveld, rundt klokken 22.45. Trekningen blir vist direkte på BBC 1.

Lagene er tildelt følgende nummer i trekningen:

1 Liverpool eller Blackburn Rovers
2 Bradford City eller Reading
3 Manchester United eller Arsenal
4 Aston Villa