- Vi forsvarte oss bra

Simon Mignolet lot seg imponere av et «godt organisert» Besiktas-lag, men skryter av hvordan det røde forsvaret sørget for at han selv fikk en rolig kveld på jobben. Glad for å holde nullen.

– Vi visste det kom til å bli vanskelig, men vi klarte å holde nullen og score på det straffesparket. 1–0 er et godt resultat, spesielt med tanke på at vi ikke slapp inn mål. Forhåpentligvis klarer vi å gjøre jobben borte i Istanbul også, sa sisteskansen etter kampslutt, ifølge Liverpool Echo.

Se kampreferat og børs: Liverpool – Besiktas

Belgieren, som startet sin 14. kamp på rad, vartet opp med en signaturredning da Demba Ba ble spilt fri etter halvtimen. Mange tenkte raskt tilbake til aprildagen i fjor da spissen nettet for Chelsea etter den mye omtalte Steven Gerrard-glippen, men denne gangen ble avslutningsforsøket reddet foran The Kop.

– Jeg gjorde noe annerledes, men jeg vil ikke gå inn på detaljer, fortalte 26-åringen, som poengterte at han alltid analyserer det han har gjort på banen.

– Og jeg tar med meg det positive og negative fra tidligere opptredener. Dagen derpå analyserer jeg det igjen sammen med keepertreneren, for å se hva jeg kunne gjort bedre, hvor jeg kan utvikle meg, og det kommer jeg alltid til å gjøre.

Saken fortsetter under bildet.

– Må alltid være klar

Ba-sjansen var den største Besiktas fikk på Anfield. Og med Mario Balotellis vellykkede straffespark fem minutter før slutt, betyr det Liverpool går videre i Europaligaen dersom nullen holdes på Atatürk stadion i Tyrkia neste uke.

– Som målvakt må man alltid være klar for visse øyeblikk hvor man må hjelpe laget. Bortsett fra det hadde jeg egentlig ikke noe særlig å gjøre, så vi forsvarte oss bra. Det er alltid flott å holde nullen, og det er viktig når man skal spille to kamper. Besiktas er veldig bra organisert; det er et godt lag, fortalte han.

Les også: Til Champions League via Europa League

Men først har Mignolet og spillerne Southampton i tankene. Laget fra sørkysten innehar fjerdeplassen etter 25 ligarunder, og de ligger fire poeng foran de helrøde foran søndagens møte.

–  Den kampen skal vi forberede oss til nå før vi tenker på Istanbul. Vi ønsker å holde dette gående nå. Har man den flyten, den selvtilliten, vil man bare at det skal fortsette. Men det kommer til å bli et vanskelig oppgjør. Southampton er et vrient lag, veldig organisert og slipper ikke inn mange mål.