- Vi fortjente ikke mer

Brendan Rodgers var irritert over feilene laget hans gjorde i dagens kamp mot Leicester. Han mener laget hans fikk det de fortjente i kampen som endte 2-2.

Liverpool ledet 2-0 og hadde tilsynelatende full kontroll da uret nærmet seg timen. To langskudd på under to minutter sørget for at stillingen var 2-2. De helrøde virket rystet etter dette, og klarte ikke å skape nok til å vinne kampen.

 

- Vi fikk nok det vi fortjente til slutt. Jeg synes ikke vi spilte bra for å være ærlig, men synes Leicester spilte veldig bra, sa Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com etter kampen.

 

- Vi ledet 2-0 i en kamp hvor vi ikke fortjente det, men skapte likevel sjanser, og spesielt i den andre omgangen. Det var en skummel kamp. Leicester spilte veldig bra, og har spillere med fart fremover i banen, noe som gjør dem farlige.

 

- Vi er åpenbart skuffet over å lede 2-0 og slippe inn målene vi gjorde. Det var svake mål slippe inn, der vi gir bort ballen for lett, og ikke forsvarer oss godt nok når de kommer til skudd fra utsiden av boksen.

 

- Det var interessant, for vi snakket om det. Vi hadde en plan på plass for når vi eller motstanderen scorer, der vi ser på en periode på fem minutter og hva vi gjør i slike situasjoner. Dessverre feilet vi med det. Vi ga bort ballen enkelt. Enkle pasninger og vi gir bort ballen. Vi vinner ballen tilbake, og mister den igjen. 

 

- La oss gi dem skryt - de spilte bra. Det viser hvordan ligaen er. Leicester er på bunn av tabellen, men spilte veldig bra i dag.

 

Liverpool fikk likevel bra med poengfangst i juleprogrammet i år.

 

- I denne travle perioden har vi fått sju av ni mulige poeng. Når du leder 2-0, selv om du spiller så dårlig som vi gjorde, burde vi ha klart det - men vi gjorde det ikke, og fikk ett poeng.