- Vi gir ikke opp

Adam Lallana nekter å gi opp håpet om å ta igjen Manchester United på tabellen, og håper at en seier i Hull skal gi Liverpool-spillerne en ny giv.

- Vi skal børste av oss støvet, og stå på videre. Vi reiser til Hull for å ta de tre poengene, slik at vi kan legge så mye press på lagene over oss på tabellen som mulig, siteres Lallana av The National.

- Jeg tror at dersom vi vinner samtlige av våre gjenstående kamper, vil vi være uheldige om vi ikke klarer fjerdeplassen. Det er fortsatt mulig, og så lenge det fortsatt er mulig vil vi gi alt, lover midtbanespilleren.

- Vi må bare fokusere på oss selv. Hull er et vanskelig sted å reise til. De kjemper fortsatt for livet i bunnen av tabellen. Det blir en vanskelig kamp, men vi reiser dit for å spille vårt eget spill, og forhåpentligvis tar vi tre poeng. Du ønsker å vinne kamper igjen så raskt som mulig.

Lallana fikk sine første minutter med førstelagsfotball siden han ble byttet ut i pausen mot Manchester United med en lyskeskade søndag 22.mars, da han kom inn for Jordon Ibe med et kvarter igjen å spille på The Hawthorns lørdag ettermiddag. Midtbanespilleren vil håpe på enda mer spilletid når Liverpool gjester Humberside i morgen kveld.

SE ADAM LALLANA SIN SPILLERPROFIL PÅ LIVERPOOL.NO