– Vi har analysert Swanseas siste kamper

Jürgen Klopp mener han er så godt forberedt på møtet med Swansea som han kan få blitt.

Swansea har bare vunnet en av sine 10 siste kamper foran møtet med Liverpool på Anfield i morgen.

– Det er selvsagt ingen enkel situasjon for Swansea. Men etter at de lå under 2-0 for Bournemouth i forrige kamp var 2-2 et godt resultat, uttalte Jürgen Klopp under gårsdagens pressekonferanse på Melwood.

– Etter starten av kampen fryktet de nok et annet resultat, for et lag i deres situasjon, la han til.

– Vi har analysert deres siste kamper. Det finnes ingen enkle kamper. Vi har sett deres styrker med Ayew, Montero, Gomis og de andre karene. Vi må forsvare oss veldig bra, det er sikkert.

– Dersom vi beveger oss nok, og spiller fotball, kan vi finne rom. Dersom vi kan finne rom, kan vi være farlige for dem og score mål. Det er det viktigste.

– Vi må være med i kampen fra første sekund av. Det kan være en stor utfordring, som vi så mot Crystal Palace. Dersom vi tar kampen mot Crystal Palace som en siste advarsel, kan det være viktig for oss. Alle er forberedte på å kjempe, så jeg tror det blir en god kamp.

Fokuserer på egen situasjon

Liverpool har tatt åtte poeng på sine fem ligakamper med Klopp som sjef, noe som er samme antall poeng de er bak ligaleder Leicester City.

LES OGSÅ: – På tide med en hjemmeseier i ligaen

  – Jeg aner ikke hvem som vil vinne ligaen for øyeblikket, og jeg bryr meg ikke om dette nå. Jeg tenker ikke på det, for det er viktig å kun være konsentrert om vår egen situasjon og hva vi kan gjøre for å få fremgang. Det er hva jeg tenker på. Dersom jeg visste det hadde hjulpet oss å tenke på hva som vil være situasjonen ved sesongslutt, så hadde jeg gjort det, men jeg vet at det ikke tjener vår sak.

– Det som alltid er viktig er hvor langt unna vi er en posisjonen vi drømmer om å være i. Det er bedre å være åtte poeng bak enn 20 poeng bak, men to poeng bak ville vært bedre enn åtte! Vi må forsøke å tette gapet opp til toppen dersom det er mulig. Det er hva vi vil prøve på.