- Vi har en sterk benk

Liverpool må klare seg uten sentrale midtbanespillere som Lucas Leiva, Steven Gerrard og Lazar Markovic mot Besiktas i morgen, men Brendan Rodgers konstaterer at han likevel vil ha folk på benken som kan komme inn og utgjøre en forskjell.

- Benken må være sterk skal du være i stand til å konkurrere med de beste. Noe av sjarmen med spillet er hvordan du kan være i stand til å forandre kampen med innbytterne dine, sier Rodgers til Liverpool Echo.

- Dere har sett at vi har vært i stand til å forandre fasongen på laget fra benken, og jeg konstaterer at vi har kvalitetsspillere og unge spillere som har funnet seg godt til rette, og som nå innfrir kravene til hvordan vi ønsker å spille. Vi er av et helt annet format nå, med en helt annen holdning.

- Disse to kampene mot Besiktas blir vanskelige for oss, det er det ingen tvil om. Målet vårt er å ta med oss en ledelse til bortekampen, og jeg ser ingen grunn til at vi ikke skal klare det i den formen vi er i nå.

- Det fine nå er at folk kan se at vi dominerer og kontrollerer kamper med ballen i laget igjen. Selv da vi lå under 1-0 mot Crystal Palace tror jeg vi hadde en følelse av at vi ville vinne kampen. At vi ville komme tilbake i kampen. Det følte vi trolig aldri i høst. Da lurte vi på hvordan i all verden vi skulle klare å snu slike kamper.

- Måten vi kontrollerte på og var effektive i angrep var veldig flott å se. Balansen bakover på banen er god, og laget har nå en struktur som gjør at vi kan krysse av for alle boksene. Vi er defensivt sterke og solide bak, veldig kreative og ikke minst er vi veldig dyktige til å presse ballfører, så laget er i en god forfatning, og langt bedre enn for bare noen måneder siden.

- Laget har en god rytme nå, og spillerne vil fortelle dere at de får energi av å vinne kamper. Det er selvsagt mye tøffere når du skal forberede deg til to kamper i uka, men vi har vist at vi klarer å håndtere dette de siste tre månedene. Våre prestasjoner har vært strålende. Nå må vi bare fortsette slik. Jeg vet at spillerne er ivrige etter å klare det.