- Vi har funnet en edelsten i Gomez

John Aldridge gir Joe Gomez mer enn godkjent etter debuten.

18 år gamle Joe Gomez har på kort tid spilt seg inn på Liverpool-laget, og etter en overbevisende pre-season fikk han starte søndagens kamp mot Stoke.

- Jeg vegrer meg for å snakke for mye, for tidlig om en ung fotballspiller, men jeg tror Liverpool har funnet noe spesielt i Joe Gomez, skriver John Aldridge i sin spalte i Liverpool Echo.

Aldridge mener Gomez, som fikk 5 på Liverpool.nos spillerbørs, bestod testen på Britannia der han blant annet ble satt på prøve flere ganger av Jon Walters.

- Det var et par småfeil, men det var en veldig god forestilling av unggutten. Han har en stor framtid. Han kan spille hvor som helst i backlinjen, så han vil bli en nyttig spiller for Brendan Rodgers. Han vil få massevis av sjanser denne sesongen, ingen tvil om det. Han tok uten tvil den første sjansen han fikk, skriver Aldridge.

Joe Gomez hadde selv ikke trodd at han skulle slippe til på Liverpools førstelag så raskt.

- Det var en fin opplevelse, og selvsagt var det å vinne kampen prikken over i-en. Jeg hadde aldri drømt om å få sjansen så raskt som jeg har gjort, sa Gomez til Liverpoolfc.com etter kampen.