- Vi har ikke glemt Palace

Steven Gerrard får mye av oppmerksomheten foran Liverpools siste hjemmekamp for sesongen, men under dagens pressekonferanse på Melwood forsikret Brendan Rodgers alle om at man slett ikke har glemt Crystal Palace.

- Våre forberedelser til kampen er helt som vanlig. Selvsagt er vi klar over hvilken begivenhet dette er, og respekterer det. Men Steven er en kar som ikke liker så mye fokus og oppmerksomhet. Han får denne oppmerksomheten fordi han er den stjernespilleren han er. Fordi han er en så god fotballspiller, slo Rodgers fast.

- Men dersom dere tror han er en god spiller, så er han et enda bedre menneske. Og det vil han alltid få oppmerksomhet for.

- Selv er han veldig fokusert og konsentrert om kampen, kanskje mer enn noen annen spiller. Han vil ønske å vinne kampen for laget.

- Forberedelsene inn mot kampen er de samme som alltid. Vi vil ha et nytt møte litt senere i dag, hvor vi vil fokusere veldig på kampen. Vi vil gå ut på banen for å prestere, og prestere godt.

- Crystal Palace er slett ikke glemt, i alle fall ikke av meg. Det er et veldig, veldig godt lag, spesielt på bortebane. Vi vil være godt forberedt på hva som venter oss, og kjenner til de kvalitetene de besitter. De er veldig gode på kontringer, med noen veldig gode spillere.

- Jeg synes Alan Pardew har gitt de en ny offensiv dimensjon. Han har gjort det ekstremt bra siden han kom til klubben, men det er ikke noen overraskelse for meg, for han gjorde det eksepsjonelt bra i Newcastle United også. Noen ganger er det først når folk er borte at man virkelig kan analysere ting og se hvor god jobb de gjorde. Jeg synes han gjorde en utrolig god jobb i Newcastle. Han tok dem helt opp på femteplass i ligaen med de resursene de har og de problemene han hadde å stri med. Han bestemte seg for å dra tilbake til London. Han er London-mann, og Crystal Palace er klubben hans. Han har revitalisert Palace, og gjort dem mer aggressive fremover på banen. Han får maksimalt ut av sine spillere, og har gjort en vidunderlig jobb. Vi er klar over trusselen de vil utgjøre, og forventer en tøff kamp.