- Vi har mange spillere med ulik stil

James Milner er godt fornøyd med at Liverpool har mange måter å sette opp midtbanen på.

Selv om Brendan Rodgers startet med samme mannskap i mandagens kamp mot Bournemouth, som han gjorde mot Stoke, hadde han rokert om på midtbanen og angrepet.

Mens Philippe Coutinho spilte foran Henderson og Milner mot Stoke, hadde Adam Lallana fått den rollen mot Bournemouth. Og Jordon Ibe ble flyttet fra høyre til venstrekanten.

Da Jordan Henderson måtte ut med skade i andre omgang på Anfield, måtte det nye endringer til på midten.  

Godt rustet

James Milner mener Liverpool nå kan spille på veldig mange måter på midtbanen.

- Vi har mange muligheter og mange spillere med ulik stil, og mye energi. Det er slik vi ønsker å spille. Vi vil flytte ballen, men vi ønsker også sette lagene under press når de har ballen, sier James Milner i et intervju med Skysports.

- Det kommer veldig an på hvordan manageren ønsker å spille, om han vil ha to eller tre, om en av oss skal holde tilbake eller en gå fram, sier Milner.

Tøff kamp mot Arsenal

Med seks poeng i lomma og null baklengs på de to første kampene, drar Liverpool til Emirates på mandag.

- Det vil bli en tøff kamp. De ser skarpe ut. De hadde et skuffende resultat i første kamp, men de er et kvalitetslag som vil slå tilbake fra det. Vi har forsvart oss godt i de første to kampene, og vi er nødt til å fortsette med det der. Men hvis vi kan fortsette å forbedre oss og holde buret reint, har vi kvaliteten som trengs framover, mener Milner. 

LES OGSÅ: - Noen ganger må du vinne 1-0