– Vi har mer i vente fra Firmino

Jürgen Klopp mener at Roberto Firmino fortsatt ikke har fått vist sitt beste i en Liverpool-trøye.

Dette sier manageren selv om brasilianeren imponerte i seieren over Manchester City forrige helg.

– Jeg kjente ham ikke personlig før jeg kom hit, men jeg kjente til ham og likte ham som spiller i Bundesliga. Men han er ikke i nærheten av å være i toppform ennå, uttaler Klopp til Liverpool Echo.

– Vi hadde en samtale like etter at jeg kom hit, og du kunne se på ansiktet hans at han så frem til at vi skulle jobbe sammen. Jeg kjenner godt til hans egenskaper, så han trenger ikke å gjøre noe spesielt for å overbevise meg.

– Han er veldig fysisk sterk. Det er ikke enkelt å ta ballen fra ham. Han er en komplett offensiv spiller.

– Han er rask på en spesiell måte, og er veldig god til å skyte, noe vi ikke har sett her ennå. Så vi har mye mer i vente fra ham, noe som er bra for klubben.

Trenger tid

Firmino gjorde sitt første Liverpool-mål mot Manchester City, og var også involvert i to av de andre scoringene.



 – Roberto kom fra Hoffenheim, som er en relativt liten klubb i Tyskland. De har veldig gode spillere, men han opplevde aldri noe intenst press der. Så kom han hit til en storklubb som Liverpool, med alt det medfører. Press, supportere, media. Da trenger du tid. Han ser eldre ut enn han er, når det kommer til rutine, sier Klopp.

– Han fikk også en ryggskade, så det var ingen god situasjon for ham. Han kom til et lag som ikke fungerte helt som det skulle, og som ikke fikk resultater. Det var situasjonen for ham.

LES OGSÅ: – Han er en utrolig spiller