- Vi har satt oss nye mål

Brendan Rodgers forteller at han sammen med Liverpools spillere har satt seg nye mål for resten av sesongen, der man vil forsøke å fokusere på egne prestasjoner for å vinne de fem gjenstående kampene.

- Vi kan bare kontrollere det vi selv gjør. Jeg er fornøyd med hvordan spillerne opptrådte mot West Bromwich, men scoringer har vært et problem hele sesongen, sa Rodgers under sin pressekonferanse på Melwood i dag.

- Det er alltid bra å avslutte sesongen godt, slik at du bygger en medgangsbølge foran neste sesong. Det vil vi forsøke å gjøre.

- Vi akter å stå på videre, ikke bare neste sesong, men også resten av denne. Vi vet at motivasjonen vil komme til sommeren, og vi håper på en god sesong neste år.

- Vi har satt oss mål for resten av denne sesongen, og det handler om å fokusere på egne prestasjoner for å vinne de gjenstående kampene. Lagene foran oss på tabellen har en klar fordel, men vi kan bare påvirke det ved å vinne våre kamper. Det må vi begynne med i morgen kveld.

- Manchester United møter West Bromwich i helgen, og vi har sett hvor vanskelig det er å spille mot Tony Pulis sine lag. Men vi kan egentlig bare fokusere på oss selv.

- Som vi så forrige sesong er det mye som kan skje på de fem siste kampene. Vi må bare forberede oss på å gi alt, i et forsøk på å komme så høyt på tabellen som mulig.