- Vi har savnet Flanagan

Brendan Rodgers uttalte under dagens pressekonferanse på Melwood at Jon Flanagan er en svært viktig spiller for Liverpool FC, og at man har savnet scouseren enormt denne sesongen.

Flanagan måtte gjennom en ny operasjon på sitt venstre kne i London tidligere denne uken, og vil ikke være aktuell for spill igjen før om 6-9 måneder, altså i verste fall først ut på nyåret 2016. 22-åringen har ikke spilt en eneste førstelagskamp denne sesongen på grunn av kneproblemene.

Scouseren spilte en omgang i Liverpool All-Star Charity Match i mars, og så ut til å nærme seg et comeback, men måtte så under kniven på ny denne uken.

- Jon hadde kjempet seg tilbake etter å ha vært ute i lang tid, men med de problemene han har var en ny operasjon ikke til å unngå. Dersom han ikke hadde blitt operert nå, ville det bare ha vært snakk om en utsettelse, forklarte Rodgers under sin pressekonferanse i dag.

- Jon er en veldig sterk fyr. Han trente for fullt i noen dager i forrige uke, og så ut til å være i strålende form.

- Jeg spurte legene om denne nye operasjonen var noe han definitivt trengte. De sa at for ham og hans karriere så trengte han definitivt operasjonen, og nå har han hatt den, og han vil dermed være ute i seks til ni måneder.

- Forhåpentligvis kommer han tilbake sterkere og i bedre form enn noen gang, for han er virkelig en veldig, veldig viktig spiller for oss. Vi har virkelig savnet ham denne sesongen.

- Han er en spiller som jeg tror aldri har blitt nevnt i løpet av sesongen, da folk har vært opptatte av scoringer, spillere som har forlatt klubben og andre spillere som har vært skadet. Men vi har virkelig savnet ham, for i andre halvdel av forrige sesong, etter at han kom inn på laget, var han etter min mening den beste sidebacken i ligaen.

- Han var helt enestående. Han gikk fra å være en ung spiller i periferien av troppen til å bli en spiller som nesten ble med til VM. Jeg har virkelig savnet ham denne sesongen.