– Vi har vært uheldige som ikke har vunnet

Brendan Rodgers har tre uavgjorte på sine Goodison-besøk. Tror Sturridge kan skyte laget til seier.

– Dette er min fjerde sesong hvor vi drar til Goodison Park. Vi har spilt bra der, og vært uheldig som ikke har fått med oss noen seire. Vi har aldri tapt der, og forhåpentligvis vil det fortsette, sa Brendan Rodgers på dagens pressekonferanse.

 

– Alle seire gir deg selvtillit, men slike kamper kan det så klart være en ekstra bonus, og spesielt på bortebane. Vi vet at vi kan score der og vinne kampen, men vi respekterer at det vil bli tøft. Det er en kamp vi ønsker å vinne for oss selv og for supporterne.

 

Rodgers mener det offensive spillet nå fungerer bedre enn i starten av sesongen.

 

– I starten på sesongen hadde vi noen seire, men skapte ikke så mange sjanser. Nå har det utviklet seg, og vi skaper klare målsjanser. Uansett om det er hjemme eller borte er vi nå inne i flyten hvor vi skaper sjanser, og nå må vi bare ta vare på dem, legger manageren til.

 

Han tror Daniel Sturridge kan bli avgjørende.

 

– Daniel er frisk og klar for helgen. Du så Daniels kvalitet mot Villa. Han er viktig for oss. Vi har savnet ham lenge. Toppspillere gir laget selvtillit, og det at han kommer inn igjen på laget i helgen vil gi oss et løft. Han har den stjernekvaliteten.

 

Sturridge har scoret tre mål mot Everton i den røde trøya. Alle kom i 2013/14-sesongen.

 

– Han er en naturlig avslutter. Han ønsker å score mål og skaper rom og muligheter for andre. Når han er på laget er han en stor trussel for motstanderen.

 

Echo tror Daniel Sturridge, Mamadou Sakho, Martin Skrtel, Alberto Moreno, James Miler, Lucas Leiva og Philippe Coutinho alle kommer inn på laget til helgen.