- Vi kan ikke la Yaya ta kontrollen

Det er en mann Kolo Toure frykter mer enn noen annen foran dagens kamp mot Manchester City, og det er broren Yaya.

- City er et lag som ønsker å bli mestere. Når du kjemper for ligatittelen reiser du hvor det skal være og bare forsøker å ta poengene. De vil forsøke å fremstå med selvtillit, og være det beste laget, sier Kolo til Liverpoolfc.com foran møtet med sin gamle klubb.

- De vil forsøke å vinne kampen, og vi vil forsøke å vinne kampen. Men vi har fordelen av hjemmebane, og det kan utgjøre en forskjell. Citys form har vært litt opp og ned, men de er definitivt et helt annet lag når de har Yaya på laget.

- Han er den som alltid ønsker ballen. Han er den som dikterer kampen. Han er tilgjengelig for spill, det er sikkert, og City vil være et bedre lag med ham på banen.

- Han gir laget selvtillit. Han er en veldig viktig spiller. Han viser det på banen. Han tar ansvar. Han liker å ha ballen. Han ønsker å få ballen. Han ønsker å organisere laget. Han vil ha ballen fordi han ønsker å hjelpe sine medspillere.

- Jeg tror det vil være han som styrer kampen for dem. Det eneste jeg kan si er at han bare tar ansvar, for han er en stor spiller.

- Men vår manager er veldig intelligent. I de få kampene vi har spilt mot City, har vi gjort det veldig bra. Forrige sesong slo vi dem 3-2 på Anfield.

- Yaya startet den kampen, men måtte ut tidlig med skade. Han liker ikke å spille mot Liverpool, fordi vi legger hardt press på ham. Det er hva vi må gjøre – legge hardt press på ham og ikke la han få snu seg og styre kampen.

- Når jeg møter ham vil jeg minnes alle de flotte stundene vi har hatt sammen. Men det vil bare vare noen få minutter, og så vil vi fokusere på kampen, og forsvare våre lag. Jeg tror vi ser frem til kampen begge to. Spesielt jeg. Han kommer hjem til meg, selvsagt. Jeg vil definitivt forsøke å gjøre det vanskelig for ham.