- Vi kan klatre enda høyere på tabellen

2-0 seieren over Southampton betyr at Liverpool nå er oppe på sjetteplass i Premier League, men Dejan Lovren mener at mannskapet til Brendan Rodgers er godt nok til å klatre enda høyere på tabellen.

- Dette var en utrolig seier. Det var en vanskelig kamp for oss, og vi visste på forhånd at det ville bli tøft. Det var tre utrolig viktige peong for oss, og nå er vi et steg nærmere topp fire, slår Lovren fast til Liverpoolfc.com.

- Vi gjorde en meget god jobb. Vi har mye talent i laget, og kan klatre høyere og høyere på tabellen, for alle er veldig unge.

- Vi har mange gode unge spillere, som jeg tror kan oppnå hva de måtte ville. Alt vi kan forestille oss. Vi må bare jobbe hardt, og gjøre vårt beste ute på banen.

Lovren er mektig imponert over 1-0 scoringen til Philippe Coutinho.

- Det var en utrolig, nærmest perfekt scoring. Vi slet i begynnelsen av kampen, og trengte en slik scoring. Gratulerer til Philippe. Jeg er også meget glad for scoringen til Sterling. Det var fantastisk.

- Spilleforholdene var vanskelige, men når du har 100% fokus på kampen er det ikke noe som kan stoppe deg. Det regnet i samfulle 90 minutter, men gressmatta var perfekt. Vi spilte ikke like bra som i kampene forut for denne, men det som til syvende og sist betyr noe er at vi tok alle tre poengene.

Lovren kom inn på laget igjen for en hofteskadet Mamadou Sakho.

- Jeg fikk vite et par dager før kampen at jeg skulle spille. Jeg er alltid klar til å komme inn og spille. Det var selvsagt spesielt å spille mot min forrige klubb, så jeg ble veldig glad for seieren.