- Vi kan vinne hvor som helst

Adam Lallana har tro på seier mot gamle lagkamerater på søndag. Han mener at vendepunktet denne sesongen kom i bortekampen mot Manchester United.

Liverpool har tatt 21 av de siste 27 mulige poengene i Premier League, og det har gjort noe med spillernes selvtillit.

- Vi har tro på oss selv i alle kamper for øyeblikket. Når du har selvtilliten i orden spiller det ingen rolle hvem du møter, sier Lallana til Liverpool Echo.

- Tidligere i sesongen, når vi ikke spilte så bra, virket alle kamper vanskelige. Men når ting går bra bekymrer du deg ikke for motstanderlaget. Du går til kampene med tro på at du kan vinne.

- Vi setter vårt preg på kampene nå, og andre lag må forandre system på grunn av måten vi spiller på, noe som er bevis på fremgangen vi har hatt. Selvtillit er ikke noe du slår av eller på. Det er noe du bygger opp over tid. Det kommer naturlig. For øyeblikket har vi masse selvtillit.

- Vi har reist til vanskelige bortearenaer og opptrådt modent og sett veldig solide ut bakover, og vi har holdt buret rent hyppigere. Laget begynner å sette seg, men det er fortsatt mye arbeid som må gjøres.

Lallana står så langt bokført med fem mål på 28 kamper for Liverpool.

- Etter at jeg spilte meg inn på laget igjen har jeg følt meg mer bekvem i rollen. Det er samme rollen som jeg har spilt mye i tidligere, spesielt forrige sesong.

- Det var selvsagt frustrerende å bli skadet , men de andre på laget har holdt koken og jeg ønsker å kjempe for plassen min og forhåpentligvis fortsetter vi å vinne kamper.

- Det er masse press som følger med det å spille for Liverpool, med den historien denne klubben har, og etter at de presterte så bra forrige sesong. Man må også ta med i betraktningen at laget spiller mange flere kamper denne sesongen, og at vi har savnet Daniel Sturridge som var skadet lenge. Klubben mistet Luis Suarez, og det var umulig å fylle tomrommet som de to etterlot seg.

- Men vi har funnet et system som fungerer nå, og vi har stor tro på hverandre. Vi har funnet en annen måte å spille på, som skaper trøbbel for motstanderne. Mens vi var med i Champions League var vi aldri stabile som lag. Prestasjonene våre var aldri stabile. Selv når vi vant kamper som borte mot QPR måtte vi helt ned i kjelleren for å klare det. Vi visste det ville ta tid før laget satte seg.

- Spillere som Markovic og Can har vært strålende i det siste. De er begge unge karer, 20 og 21 år gamle. Det vil ta litt tid for slike når de kommer til en stor klubb. Du får ikke alltid alt til å fungere med en gang. Det tar litt tid før lagkameratene blir kjent med deres spill, deres styrker og svakheter, hvor de ønsker ballen slått og hva de er mest komfortable med. De er begge gode gutter, og jeg er glad for at de gjør det så bra nå.

- Jeg visste det ikke ville bli lett med alle de kjøpene vi hadde gjort. Men jeg hadde hele tiden tro på at vi ville komme oss over kneika, og etter United-kampen har vi hatt en flott resultatrekke.

- Av og til må du slå ut håret litt, sosialisere deg og slappe av litt. Det bidrar definitivt til at alle finner tonen. For eksempel var Martin Skrtels 30-årsdag en fin anledning til det, og vi gikk ut og spiste sammen. Jeg tror slike ting kan bidra til at folk finner seg til rette.