- Vi kan vinne tittelen

På lørdag satt han på benken til førstelaget, i kveld reddet han bokstavelig talt Liverpool U21. Med tabelltopp og to kamper igjen tror Danny Ward at de røde kan vinne reservelagserien.

Liverpool leder nå tabellen i Premier League U21, selv om Manchester United kan tilrive seg initiativet igjen når de møter Southampton senere i kveld.

Liverpool U21 beseiret Leicester U21 med 2-1, de de snudde 0-1 etter en førsteomgang hvor flere ypperligere redninger fra Danny Ward sørget for å holde vertene inne i kampen. Ward (på bildet sammen med Raheem Sterling) har nylig vært på et vellykket utlån til Morecambe og satt på banken da førstelaget spilte mot Queens Park Rangers på lørdag.

- Det var en herlig seier for oss, uttalte Ward til LFC TV etter U21-kampen mot Leicester. – Det er ikke lett å spille mot et lag som Leicester, men guttene viste stor viljestyrke ved å snu kampen.

- Det er alltid hyggelig å gjøre noen bra redninger, selv om det er jobben min. Det er alltid hyggeligere når laget vinner kampen, fortsatte en beskjeden keeper.

- Vi har definitivt en sjanse til å kunne vinne ligatittelen nå.

- Det har vært en god sesong for min utvikling, forklarer waliseren som fyller 22 år til sommeren. – Jeg er takknemlig overfor Morecambe som tok en sjanse på meg og har gitt meg verdifulle kamper i League 2.