- Vi kunne tatt alle tre poengene

Brendan Rodgers var litt mellomfornøyd etter 0-0 på Emirates. Liverpool-manageren synes at hans lag burde tatt alle tre poengene.

- Vi kunne definitivt ha tatt alle tre poengene. Selve spillet, og hvordan vi jobbet, er jeg veldig godt fornøyd med, uttalte Rodgers på pressekonferansen etter kampen.

- Spesielt i første omgang skapte vi sjanser, og burde ha ledet. Du forventer å bli satt under press på et eller annet tidspunkt i en slik kamp, og i annen omgang forsvarte vi oss veldig bra, og var fortsatt en trussel når vi gikk fremover, utdypet Liverpool-manageren.

- Nivået på prestasjonene vår har blitt bedre hele tiden, og i denne kampen var vår defensive organisering veldig bra mot en lag av ypperste klasse. Vi fikk ett poeng og holdt nullen, og nå ser vi frem mot neste kamp.

- Mine lag skal alltid fokusere på å spille god fotball. Men alle som har fulgt min karriere fra jeg var juniortrener og til jeg ble manager på seniornivå, vet at spillet jeg legger opp til handler mye om intensitet og hardt press på ballfører, samt samhandling i laget.

- Dette fungerte ikke som det skulle forrige sesong, så det var veldig viktig at vår defensive organisering ble bedre denne sesongen. Spesielt når vi har så mange nye spillere. Det er plattformen som skal til for at vi kan benytte vårt kreative talent.

Benteke fikk kjempesjanse

Christian Benteke hadde en kjempesjanse til å gi Liverpool ledelsen seks minutter før pause, men Petr Cech gjorde en fantastisk redning på belgierens avslutning fra kloss hold.

(Video med tillatelse av TV 2)

- Det var et godt innlegg fra Firmino, og en god redning. Petr Cech hadde en periode på 10-15 minutter der han gjorde noen fantastiske redninger. Jeg synes Christian gjorde alt riktig. Han strakk frem foten, og fikk kontakt med ballen. Det var en god redning, så gratulerer til keeperen. Jeg synes begge keeperne var gode. Simon Mignolet gjorde et par gode redninger for oss.

Skuffet over at Henderson og Lallana ikke kunne spille

Jordan Henderson og Adam Lallana kunne ikke spille kampen på Emirates grunnet skader. Det er også usikkert om de blir involvert i neste kamp, mot West Ham på lørdag.

- Vi får bare vente og se i løpet av uken. Det var selvsagt skuffende at ingen av dem kunne spille denne kampen, men spillerne som kom inn gjorde det ekstremt bra. Nå får vi bare vurdere situasjonen fra dag til dag.