- Vi må beholde roen

Philippe Coutinho understreker at det ennå er veldig tidlig og at det er viktig ikke å miste fokus etter en skuffende start i ligaen.

Månedens spiller Coutinho er spilleren mange vil se mot når Liverpool i morgen møter Bordeaux, med et lag som antas å inneholde en rekke utskiftninger fra siste kamp på Old Trafford. Brasilianeren oppfordrer til at man fortsatt beholder roen etter et par skuffende resultater.

- Det er viktig å forholde seg rolig, først og fremst fordi vi er ved starten av alle turneringer, forklarer Philippe til Liverpoolfc.com.

- Vi har en lang sesong foran oss og mye kan skje. Premier League er tøff, det er bare gode lag, og vi vet at det kan gå opp og ned.

- Det er viktig å ikke bare være rolig, men også å arbeide hardt for å oppnå den en ønsker.

- Det føltes ille å være satt utenfor og ikke ha mulighet til å hjelpe laget, men vi må komme oss over de to kampene vi har tapt.

- En kan lære av det og prøve å unngå å gjøre de samme feilene – noe vi nå holder på med.

- Det er en veldig viktig kamp siden det er vår første i Europa League, sier Coutinho foran morgendagens kamp i Bordeaux.

- Vi vet hvor viktig det er å få en god start i en turnering som dette og alle er fokusert mot å gjøre en god prestasjon.

- Etter to påfølgende tap vet vi at det vil være press på oss. Vi må gjøre det som er riktig ute på banen slik at vi kan få gode resultater.