– Vi må bli bedre på dødballer

Jordan Henderson setter fokus på hva han mener er Liverpools akilleshæl - dødballer i mot.

– Publikum holdt oss inne i kampen. Selv da vi ble liggende under, fikk de oss til å holde det gående og vi klarte å utligne, sier Jordan Henderson til Liverpoolfc.com etter 2-2 mot West Bromwich.

– Jeg trodde vi skulle klare å få et vinnermålet helt på tampen av kampen også. Vi forsøkte å skape en stemning for det, og fansen var strålende. Vi må fortsette slik, og vinne kamper på hjemmebane for dem.

Skuffende resultat

Liverpool-kapteinen innrømmer glatt at uavgjort mot West Bromwich hjemme på Anfield var et skuffende resultat.

– Totalt sett er vi skuffet over at vi ikke vant kampen. Dette er en kamp vi bør vinne på hjemmebane, men vi klarte ikke det. Men samtidig holdt vi det gående helt til siste slutt, og klarte å få utligningen og presset på for et vinnermål. Men vi klarte dessverre ikke det.

(Video med tillatelse av TV 2)

– Vi må sørge for at vi forsvarer oss mye bedre på dødballer. Vi har jobbet med det, for det har ikke vært bra nok, om jeg skal være ærlig. Vi må fortsette å jobbe med dette, og forbedre oss raskt, for nå kostet det oss to poeng.

Gleder seg over fremgangen til Origi

Henderson gjorde selv Liverpools første mål, mens det var innbytter Divock Origi som gjorde utligningsmålet drøye fem minutter på overtid.

– Jeg synes det var en strålende scoring av Divock. Ballen fikk så klart en stor retningsforandring, men jeg syntes han bidro sterkt etter at han kom innpå, og det var han som var mannen bak utligningsmålet for oss.

– Han er fortsatt veldig ung. Du innser ikke hvor ung han er av og til. De siste ukene har han spilt strålende. Han gjorde hat-trick mot Southampton, og så kom han inn mot West Bromwich på denne måten og hadde en stor betydning for sluttresultatet. Det er jeg glad for.

En pustepause

Liverpool får en pustepause denne uken, hvor det ikke spilles midtukekamper. Neste oppgave er Watford på Vicarage Road kommende søndag.

– Det er viktig for oss at vi får en pustepause nå. Vi må få trent så mye som mulig denne uken, sier Henderson.

– Vi har en uke på oss til å forberede oss til Watford-kampen. Forhåpentligvis blir dette en god treningsuke, der vi kan få forberedt oss godt til kampen.

LES OGSÅ: Klopps feiring fikk mest oppmerksomhet