- Vi må finne flere scoringer

Brendan Rodgers innrømmer at Liverpool må vise mer angrepskraft i andre halvdel av sesongen, men mener at det finnes løsninger på Anfield uten å måtte gå til transfermarkedet.

Uten helt å bekrefte at det ikke kommer noen nye spillere før vinduet lukkes mandag kveld, gjentar Liverpools manager at det sannsynligvis ikke vil bli noen forandringer i hans spillerstall ved denne korsveien. Etter 31 scoringer på 22 ligakamper så langt er Steven Gerrard toppscorer hos Liverpool med fem mål, inkludert tre på straffespark. Fansen er bekymret over at manglende angrepskraft skal stoppe de røde fra en plass blant topp fire.

- Det vil trolig bli som sist januar, hvor vi ikke hentet noen inn, sier Rodgers til Liverpool Echo.

- Vi hadde en skikkelig innspurt under andre halvdel av forrige sesong og jeg tror vi kan gjøre det igjen. Laget har begynt å fungere slik jeg ønsker.

- Det er klart at vi må finne flere scoringer. Det er min jobb å finne løsninger som kan gi oss mer mål i laget.

- Det at vi nå har Daniel tilbake vil utvilsomt hjelpe og jeg vil fortsette å arbeide med det vi har. Jeg må prøve å få maksimalt ut av hva vi har i troppen.

- Daniel er klar over sitt ansvar. Han blir stadig mer voksen og det er noe han vil trives med.

- For meg er det nå den virkelige spenningen bygger seg opp. Vi er inne i en god periode både når det gjelder spill og resultater. Kampene kommer på rekke og rad og det er hva vi ønsker siden det betyr at du er med og kjemper om trofeer.

- For noen av våre yngre spillere er dette første gang hvor de spiller regelmessig fotball. En kan se på slike som unge Phil Coutinho, dette er ikke spillere med stor erfaring. Dette er spillere som kommer fra klubber hvor de ikke har spilt kontinuerlig. Nå får de utvikle seg og kan prestere på et virkelig høyt nivå. De viste at vi kan spille jevnt med ligalederen.

- Forhåpentligvis vil de over de neste par årene kjempe om alle disse trofeene mot lag som Chelsea.