- Vi må fortsette å kjempe

Emre Can er opptatt av at Liverpool-spillerne må beholde fokus og konsentrasjon, og ikke slappe av bare fordi laget ikke har tapt på noen kamper.

Liverpool håper å unngå tap for åttende kamp på rad mot Aston Villa i dag. De røde har ikke tapt siden 14.desember, og har vunnet fem og spilt uavgjort to ganger siden da. Brendan Rodgers sitt mannskap er nå fem poeng bak den forgjettede fjerdeplassen.

- Vi har ikke råd til å ta foten av gasspedalen nå, bare fordi vi ikke tar tapt på noen kamper, sier Emre Can til Liverpoolfc.com.

- Vi må fortsette å jobbe hardt på trening og stå på for gode resultater i kampene. Vi må fortsette å spille bra, og plukke så mange poeng så mulig, fortsetteren tyskeren.

- Det er veldig lett å rase nedover tabellen igjen. Vi må beholde fokus, og fortsette å spille på den måten vi har gjort de siste ukene. Vi er kanskje favoritter i dag, men i Premier league kan alle slå alle.

- Vi må fokusere på kampen, og alle spillerne må gi 100%. Vi må gjøre en god prestasjon og vinne kampen.

En som Liverpool må se opp for i dag er Christian Benteke, som har gjort fire mål på fire kamper mot Liverpool.

- Jeg ser frem til enhver test i Premier League, og er klar til å møte enhver motstander og spiss. Jeg vil gi 100%, og så får vi se hva som skjer og hvilket lag som tar poengene.