– Vi må gå i strupen på dem fra start

Nathaniel Clyne har klare meninger om hva som skal til for at Liverpool skal vinne på Old Trafford. Og har studert én spiller spesielt nøye.

– En av de store grunnen til at jeg signerte for Liverpool er å spille store kamper som denne, sier Nathaniel Clyne i et intervju med LFCTV.

Lørdag er Clyne tilbake på Old Trafford, der han vant med Southampton forrige sesong. 24-åringen har kampplanen klar for hvordan Liverpool skal vinne mot Manchester United.

– Jobbe hardt, være på tå hev og sette vårt spill. Vi kan ikke tillate at de spiller ballen rundt som de ønsker, eller at de skal få for mye rom.

– Vi må gå i strupen på dem fra start, og ikke la dem sette kampen. Med de kvalitetene vi har i angrep kan vi skape problemer for dem, og vi har vist at når vi er solide defensivt kan vi holde nullen, sier Clyne til Liverpools egen TV-kanal.

Han beskriver med det mye av det samme kampopplegget Liverpool fulgte i 0-0 kampen mot Arsenal.

Les vår kampanalyse av Arsenal-Liverpool her.

Studert video

I SØKELYSET: Clyne har studert Memphis Depay de siste dagene. 

Memphis Depay kan fort bli den spilleren Clyne får i oppdrag å passe best på under besøket til Old Trafford.

– Han er en talentfull spiller, som kanskje kommer til å spille på venstrekanten. Jeg har studert hans spill, og han må vi holde nøye øye med.

– Jeg har fått videoanalytikerne til å sende meg video av spillerne jeg kan komme opp mot, og jeg ser nøye på om de går på innsiden eller utsiden, og hvilken fot de er best med osv. Det er viktig at man påvirker dem, mer enn de påvirker deg, sier Clyne.

LES OGSÅ: Fra gatefotball i Sør-London til EM i Frankrike