- Vi må hente spillere til startelleveren

Brendan Rodgers sier at sommerens handlevirksomhet vil fokusere på å få inn spillere som vil være faste på laget, og at en må være sterke for å få til hva som ønskes.

Rodgers sparte ikke på konfekten da han ble konfrontert på torsdag om at det var andre managere som Jürgen Klopp som nå ble linket til sjefsjobben på Anfield, etter en sesong som ser ut til å ende med at Liverpool ikke kvalifiserer seg til Champions League. Til de lokale journalistene utdypet han det enda mer.

- Når jeg setter meg ned og vurderer det vil jeg si at det er ingen managere som er bedre til å lede denne klubben og som passer bedre til den modellen som eierne ønsker, sier Brendan Rodgers til Daily Express.

- Jeg har superambisjoner og ønsker å vinne og det vil ikke være noe bedre sted å gjøre det enn her, men det er klart at i moderne fotball er det mange prosesser som foregår i kulissene som folk aldri er klar over.

- Da jeg kom hit endte laget på 8.plass. Ja, det hadde vunnet Carling Cup, men når det var snakk om hvor klubben ønsket å gå fikk vi innført en filosofi som var spennende, vant kamper, og som uventet nesten første oss til ligagull og fikk oss med i Champions League.

- Vi har nå kommet til to semifinaler hvor vi ikke spilte bra i en av dem. Planen er å bli stabile, å bli stabile vinnere, og ikke ha et stempel om at vi er noen som nesten vinner.

- Vi er her for å vinne og hvis det kommer et tidspunkt hvor det ikke er tilfellet og vi blir sendt ut, da er det ingen som vil respektere eierne her mer enn meg.

- Jeg vil kjempe med mitt liv for å lykkes og hvis jeg kan få redskapene som vil hjelpe oss her da kan vi få virkelig suksess.

- Hvis du ser på forrige sesong da hadde vi en virkelig god startellever og vi led under at vi ikke hadde nok bredde.

- Det rettet vi på sist sommer men, indirekte, så feilet vi med vår beste ellever siden vi mistet våre to beste angripere.

- I år har vi derfor nok potensial og spillere som kan utvikle seg og å bli bedre, men jeg mener at vi nå må hente spillere til startelleveren. Det er hva vi behøver og vi må være sterke for å få tak i hva vi ønsker.