- Vi må lære av dette

U21-trener Michael Beale så sitt lag kaste bort en 3-0 ledelse i miniderbyet mot Everton.

Everton reduserte like før pause, og scoret ytterligere to ganger etter hvilen, i en kamp som Liverpool dominerte stort de første 45 minuttene.

- I første omgang viste vi mange av de gode sidene av vårt spill. Jeg syntes vi hadde vilje i angrepene våre, og vi skapte sjanser, sier Beale til Liverpool Echo.



SJANSE: Jack Dunn traff stolpen i første omgang mot Everton.

 - Jack Dunn traff stolpen med en god sjanse, og deres keeper gjorde en utrolig redning i tillegg.

- Everton gjorde mål på riktig tidspunkt til å gi dem et løft til pause.

- Dette lignet egentlig litt på kampen mot Norwich på Anfield mot slutten av fjorårssesongen, så det er noe vi må få orden på. Vi må ta en prat om hvordan vi skal håndtere dette.

- I annen omgang hadde vi fortsatt perioder hvor vi hadde ballen i laget, men vi var ikke like farlige i angrep, og kom ikke lenger på løp bak deres forsvar. Til slutt fortjente Everton det ene poenget de fikk.

- Et lag som leder 3-0 og som til slutt spiller uavgjort 3-3 er sjelden fornøyd. Det som skjer er ganske klassisk, og spillerne må som lag forstå at man må stå på hele kampen ut, og nekte motstanderen rom bedre enn vi gjorde.

- Et par av Evertons mål kom etter at våre spillere trakk seg fra taklinger som Everton-spillerne gikk inn i, og det er noe jeg ikke har sett våre spillere gjøre så ofte.

SCORET: Joao Carlos Teixeira tegnet seg på scoringslista.

- Men jeg skal ikke overse det som var bra i denne kampen. Jeg synes Jordan Rossiter var veldig god nok en gang, mens Joao Teixeira i perioder viste hva han er kapabel til, og jeg synes at Danny Cleary hadde en god kamp igjen. Flesteparten av spillerne spilte veldig bra.

- Tiago Ilori og Joao hadde ikke spilt for U21 på to sesonger før kveldens kamp. De anses som medlemmer av førstelagstroppen, men trengte spilletid nå, for å komme i form. Jeg syntes de begge gjorde det bra.

Echo opplyser at Liverpool U21 vil spille en treningskamp mot Wrexham i morgen, og så venter en ny ligakamp borte mot Reading på mandag.