- Vi må se fremover

Simon Mignolet sier at Liverpool-spillerne må legge det bitre semifinale-tapet for Chelsea bak seg, og se frem mot kommende oppgaver i Premier League, FA-cupen og Europa League.

- Alle er skuffet når man ryker ut av en turnering man ønsker å vinne, og spesielt når man har kjempet så hardt og prestert så bra som vi har gjort i disse to kampene, sier Mignolet til Liverpoolfc.com om ligacup-exiten.

- Vi fortjente definitivt mer enn vi fikk. Men vi må akseptere det som skjedde, og komme oss videre. Vi må sørge for at vi starter på ny frisk i de andre turneringene vi fortsatt er med i, legger belgieren til.

- Spillet vårt i de to kampene var utmerket, og jeg tror ikke noen har grunn til å være skuffet over sin egen innsats. Men rett etter kampen er selvsagt alle skuffet, for vi ønsket å komme oss til finalen og vinne turneringen. Det skjedde ikke, dessverre.

- Vi har en ung spillergruppe. Alle ønsker å vinne turneringer og trofeer. Vi vil sørge for full innsats i de andre turneringene som vi fortsatt er med i.

Mignolet spilte kanskje sin beste kamp for sesongen på Stamford Bridge i går, og gjorde blant annet to fantastiske redninger når Diego Costa forsøkte seg.

- Det er vanskelig å glede seg over egen prestasjon nå. Jeg ønsket å gå videre til finalen og vinne turneringen. I løpet av de kommende par dagene vil jeg analysere kampen og se på hva som var positivt og hva som var negativt med den, slik som jeg alltid gjør.

- Det viktigste nå er at vi må vise samme innsats i Premier League på lørdag, og i FA-cupen etter det. Vi må komme oss på beina igjen, og stå på videre.