- Vi må vente og se hvordan operasjonen går

Jürgen Klopp kom med en oppdatering på skadesituasjonen til Joe Gomez, Roberto Firmino og Christian Benteke under sin pressekonferanse i ettermiddag.

- Joe Gomez kom hit, og jeg møtte ham for første gang. Hvilken vidunderlig ung gutt, høy og muskler på de riktige stedene. Men han har skadet kneet. Det er korsbåndet. Vi må få bekreftet diagnosen, og så vil vi se hvordan operasjonen går, sa Klopp da han ble bedt om å si noen ord om situasjonen til den unge venstrebacken som ble skadet under spill for England U21 denne uka..

- Herfra går det bare riktig vei, og han kan regne dager til han er tilbake. Han er en veldig ung gutt. Han hadde selvsagt ikke den beste dagen i sitt liv. Men jeg er ganske god til å vente på spillere, og spesielt unge spillere. Dette er hans hjem, og vi vil gjøre alt vi kan for at han skal komme tilbake så raskt som mulig.

- Benteke og Firmino er på vei tilbake. De er tilbake ute på treningsfeltet. De trener ikke med laget ennå, men de blir bedre og bedre.

- Jeg vet ikke eksakt når de vil være tilbake, men jeg håper de er tilbake i normal trening igjen neste uke, og da vil vi se hvilken forfatning de er i, hvor god formen deres er og hvordan de føler seg.

- Vi må vente til neste uke. De blir helt sikkert ikke med på lørdag. Jeg tror ikke de blir med neste torsdag heller. Kanskje neste søndag.

LES OGSÅ: GOMEZ MISTER TROLIG RESTEN AV SESONGEN