- Vi mangler flaks og dyktighet foran mål

Brendan Rodgers synes hans spillere ga en god respons etter tapet på Wembley, at de røde spilte med innsats og selvtillit, men at man bare ikke greier å score nok mål denne sesongen.

 - West Brom forsvarte seg veldig, veldig bra, forklarte Liverpools manager etter 0-0 på The Hawthorns. – De ligger veldig lavt, så du må være tålmodig og arbeide deg gjennom deres forsvar, noe jeg synes vi gjorde virkelig bra etter pause.

- Vi hadde ideene i første omgang, men spillet gikk trolig bare litt for sakte. Det bedret seg i den andre omgangen, men vi behøvde den lille flaksen som vi aldri fikk.

- Vi scorer ikke mange mål, det er så enkelt. Spillerne gir like mye, har den samme innstilling og er like tekniske. Vi hadde to spillere i fjor som scoret over 50 mål mellom seg og det har vi ikke lenger.

- I dag ga spillerne alt, det var en del fint og oppfinnsomt spill rundt straffefeltet, det var bare det siste som manglet.

- Det er noe vi kommer til å se på i sommer og definitivt må gjøre noe med, men jeg vil berømme spillerne som etter et vanskelig resultat og prestasjon sist uke viste stor selvtillit.

- I dag var det viktig å i det minste spille bra igjen, få selvtilliten tilbake når vi hadde ballen og at vi kunne skape sjanser, og jeg synes vi gjorde det.

- Det vil bli veldig vanskelig, men en vet aldri, svarer Rodgers på spørsmål om topp fire.

- Dette er et vanskelig sted å komme til, lagene til Tony (Pulis) forsvarer seg godt, og vi fikk et poeng. Nå ser vi mot vår hengekamp i midtuka og vil være ute etter tre poeng der.

Mer av hva Brendan Rodgers sa etter kampslutt: 

SAMMENDRAG FRA WEST BROMWICH - LIVERPOOL (VIDEO)

LOVREN BEST MOT WEST BROMWICH (SPILLERBØRS)