- Vi måtte bli modigere

En skuffende og en langt bedre omgang, gjorde trener Michael Beale mellomfornøyd etter seier mot Leicester. Matchvinner Cameron Brannagan kunne imidlertid fortelle om en jublende garderobe.

- Leicester var sterkere og mer direkte enn oss i 1.omgang og de var da det beste laget, erkjente Beale til LFC TV etter 2-1 mot Leicester.

- Vi var ikke oss selv i 1.omgang og jeg sa i pausen at vi måtte bli modigere med ballen. Jeg ba spillerne glemme resultatet for et øyeblikk og fokusere på å gjøre det de gjør på trening hver dag. Ikke tenke på mål og poeng, men på hvordan de presterte.

- Vi har tre gode keepere i Danny, Ryan Fulton og Lawrence Vigouroux, fortsatt Michael Beale om Danny Ward og hans sterke innsats mot Leicester. – Hans prestasjon i dag minte meg på en lignende kamp han hadde mot Sunderland helt ved starten av sesongen.

- Daniel scoret igjen fra en dødball og det er en god vane han har fått, mens Cameron er en spiller som hele tiden går foran som et godt eksempel for de andre, uttalte treneren om målscorerne Daniel Cleary og Cameron Brannagan.

- Vi er alle fornøyde, vi visste at vi ville ta tabelltoppen ved seier, gliste Brannagan etter kampslutt.

- Vi var skuffet etter innsatsen i 1.omgang, men etter pause spilte vi ballen mer og scoret to fine mål. Jeg har arbeidet med mine langskudd og heldigvis fikk jeg et godt treff i dag.

- Nå har vi en vanskelig kamp mot Chelsea på torsdag, men vi reiser dit med innstillingen om at vi kan gjøre den jobben som skal til og få en seier.