– Vi ønsker å forlenge kontrakten hans

Brendan Rodgers bekrefter at Mamadou Sakho skal spille mot Bordeaux torsdag kveld.

Den franske stopperen har ennå ikke væt på banen for de røde denne sesongen, men tilbake i hjemlandet får han starte når Liverpool åpner Europaliga-gruppespillet mot Bordeaux.

– Det har vært en vanskelig start for ham, som med alle de andre spillerne. Vi vant de første kampene, så det var vrient for ham å komme inn på laget, forklarer Rodgers til pressen.

– Ønsker å beholde ham

Manageren, som tidligere har vært klar på at forsvareren inngår i planene hans, påpeker at klubben visste de ville trenge Sakho etter landslagspausen tidligere denne måneden, der 25-åringen ikke var med i Frankrike-troppen på grunn av mangel på spilletid.

– «Mama» er en spiller vi ønsker å beholde. Han kommer til å starte, og vi ønsker å forlenge kontrakten hans med klubben, sier Liverpool-sjefen.

De røde har ikke inkludert toppscorer Christian Benteke, Nathaniel Clyneeller James Milner i troppen som har reist sørover. Derfor åpner muligheten seg for blant andre Divock Origi, som Rodgers bekrefter kommer til å spille torsdag.

Les også: Her er troppen i Bordeaux

– Divock finner seg godt til rette i klubben. Han skal spille i morgen kveld, og jeg er sikker på at han kommer til å vise seg frem, legger Rodgers til.

Saken fortsetter under.

Lallana tilbake i troppen

Samtidig kan Adam Lallana få sin første opptreden siden Bournemouth-kampen i august, der han skadet låret. 27-åringen forteller at han var tilbake i trening sist fredag, men at nordvestderbyet mot Manchester United kom for tidlig.

– Det var skuffende å få et nytt tilbakefall, men det er noe man må takle som fotballspiller, og jeg er helt skadefri nå. Jeg er klar for kampen i morgen kveld. Europaligaen er en viktig turnering for oss. Dette er en god sjanse til å komme tilbake i Champions League, sier Lallana.

Avspark mellom Bordeaux og Liverpool er torsdag klokka 19 norsk tid.