- Vi skal håndtere at Skrtel og Gerrard er ute

Brendan Rodgers mener at han skal klare å komponere et slagkraftig lag mot Arsenal i morgen, selv uten den suspenderte duoen Martin Skrtel og Steven Gerrard.

Både Skrtel og Gerrard er suspendert for tre kamper etter tapet for Manchester United i forrige kamp. Gerrard ble utvist for en stempling på Ander Herrera, mens Skrtel ble straffet av fotballforbundet i etterkant for å ha tråkket på United-keeper David De Gea.

- Ja, vi vil mangle et par spillere, men slikt skjer i fotball. Det er grunnen til at vi har en stor tropp. Dette er en mulighet for andre spillere til å komme inn. Jeg har stor tro på spillerne her, uttaler Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- Vi har spilt andre kamper denne sesongen hvor vi har manglet viktige spillere, og vi har vunnet likevel. Dette åpner bare døren for andre spillere. Vi kommer til å reise til Emirates for å være aggressive og innstilte på å få et godt resultat, legger Liverpool-manageren til.

- Det var en stygg strek i regningen å miste Martin. For meg fremstår det som en urettferdig avgjørelse. Det er helt utrolig at han fikk tre kampers karantene for det han gjorde. Det var svært skuffende og urettferdig.

- Vi anket avgjørelsen, men tapte den anken og han må sone sin straff. Vi må bare leve med det, og gå videre uten ham i de tre neste kampene.

Dejan Lovren og Kolo Toure er de fremste kandidatene til å fylle tomrommet som Skrtel etterlater seg. Echo tror at valget vil falle på den erfarne ivorianeren.

- Jeg synes ikke det blir noen vanskelig avgjørelse. Spillerne får alle muligheter til å gripe sjansen. Jeg vil gjøre det som er best for laget, sier Rodgers om den saken.

Lovren har slitt med å innfri forventningene som ble stilt til ham etter overgangen fra Southampton sist sommer.

- Det er store forventninger og mye press her, og det handler om å håndtere det. Jeg håper at han etter det første året her vil være i stand til å reflektere over egne prestasjoner og forventningene som klubben stiller til ham, slik at han kan vise seg fra en bedre side neste år.

Lucas Leiva er skadefri igjen, og brasilianeren kan være aktuell for en plass i startoppstillingen i morgen.

- Det er flott å ha Lucas tilgjengelig igjen. Han har vært god på trening, og vil definitivt være i troppen, uttaler Rodgers.