- Vi skal utvikle troppen videre

Brendan Rodgers antyder at det ikke kommer til å bli store omveltninger i spillertroppen til sommeren, selv om en ønsker å hente inn forsterkninger.

Manageren sa på dagens pressekonferanse at det fortsatt er en «prosess» hvor en skal utvikle unge spillere hos Liverpool. Det har blitt spekulert i pressen de siste dagene om at det kan bli store omveltninger på Anfield til sommeren, hvor det spesielt er ventet at en rekke spillere vil forlate de røde, men Rodgers antydet at en ikke så for seg at det ville komme mange nye fjes inn.

- Vi brukte mye penger og handlet inn mange spillere sist sommer, erkjente Brendan Rodgers da han svarte for seg på Melwood i ettermiddag.

- Jeg tror en må si at vi overpresterte i fjor, vi hadde ikke forventet å komme så fort inn blant topp fire og vi kjempet om ligagullet. Vi hadde en spiss av verdensklasse, som nå er borte, og Daniel Sturridge var i kjempeform.

- Det er mange unge spillere i troppen som vil utvikle seg. De hadde en mulighet til å komme inn blant topp fire denne sesongen, og de vil ha en enda større mulighet til neste år.

- Da jeg kom hit var det for å være med på en prosess, en utvikling. Det var ikke slik at jeg overtok en gruppe spillere som var vant til å vinne.

Manageren unngikk spørsmål og transferkomité og hvem som bestemmer hvilke spillere som kommer inn.

- Vi ønsker å styrke stallen til sommeren. Vi er en gruppe mennesker her som ønsker å bringe denne klubben fremover.