- Vi slet med posisjoneringen

Brendan Rodgers mener at spillere ute av posisjon var årsaken til at Liverpool mistet grepet på kampen i første omgang mot AFC Wimbledon.

- Jeg synes vi startet kampen veldig bra, og etter den tidlige scoringen trodde jeg det kanskje kunne bli en komfortabel seier, uttaler Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Men så begynte vi å løpe for mye ut av posisjon. Vi mistet grepet på posisjonene våre, noe som førte til at vi ikke klarte å holde på ballen så godt som vi ønsket.

- Det ga AFC Wimbledon muligheter i rommet vi forlot, fordi vi ikke klarte å holde på ballen og mistet den alt for lett i det siste kvarteret av første omgang, etter at vi hadde god kontroll og sjansene til å begynne med.

- Du vet at enkelte lag er gode på dødballer, og kan skape trøbbel for deg. Men så snart vi klarte å organisere oss bedre i annen omgang, kontrollerte vi kampen bedre.

- Vi fikk et par skremmeskudd, noe du vil få når du spiller mot denne type lag, som slår ballen inn i feltet. Men vi skulle virkelig ha avgjort denne kampen tidligere ved å score flere mål.

- Det ble en veldig jevn kamp. Neal Ardley gjorde en strålende jobb med sitt lag, for jeg syntes de var veldig godt organiserte og slo gode pasninger til riktig tid. Han har gjort det bra her.

- Jeg må også gi en honnør til mine egne spillere, for vi visste dette ville bli en vanskelig kamp. AFC Wimbledon har hatt mange flere dager å forberede seg på rent fysisk. Vi kommer fra en rekke kamper, og kom hit i kveld og la ned en skikkelig arbeidsøkt. Vi avslutter juleperioden med et godt resultat, og ser nå frem til Sunderland-kampen.