- Vi står sammen

Brendan Rodgers og spillerne lar seg ikke vippe av pinnen av kritikken de har følt på kroppen den siste måneden.

3-2 seieren over Aston Villa i går lettet litt av presset på manageren og hans disipler.

- Det har vært et kjør, det er det ingen tvil om, for å få meg ut av klubben, siteres Rodgers av Liverpool Echo.

- Om dette hysteriet er spesielt for Liverpool eller det er slik det er i en storklubb er jeg ikke sikker på. For meg føles presset sterkere her enn i noen annen klubb.

- Dette er en enorm klubb, og som manager vet du det, og håndterer det. Det går bra med meg. Du vet hva som følger med å være leder og manager. Jeg har aldri blitt for revet med når vi har vunnet, og heller aldri blitt så alt for skuffet når vi har tapt.

- Jeg hungrer etter å lykkes her. Forrige sesong og denne sesongen er det mye som har gått imot oss, men vi har hele tiden klart å stå sammen og blitt bedre sammen.

- Samholdet er godt både mellom spillerne og staben. Vi kjemper for å bli bedre og leve opp til forventningene vi selv skaper, for å bli best mulig. Når vi får de skadede spillerne tilbake kan vi få en stor sesong. Dere får ikke noe drama med meg, jeg bekymrer meg bare om laget.

Må legge puslespillet på nytt

- For meg handler det ikke om å bevise at folk tar feil av meg. Uten å være arrogant, så mener jeg at jeg tidlig i min managerkarriere her viste at jeg kan kjempe i toppen av ligaen med en talentfull spillergruppe.

- Man husker ikke lenge i fotball. Laget lå på åttendeplass da jeg kom hit, og vi bygget laget og skapte et lag som imponerte folk rundt om i hele Europa. Et lag som skulle ha vunnet ligaen.

- Vi klarte ikke det, men ingen forventet at vi skulle komme i nærheten av topp fire. Jeg vet hvordan jeg skal håndtere toppspillere og bygge og lede en spennende spillergruppe, men når du mister de beste spillerne, eller de ikke er tilgjengelige, må du legge puslespillet på nytt, og det tar tid. Da blir all den gode jobben du har gjort glemt. Slik er det bare.

- Det som irriterer meg litt nå er at fokus ikke har vært på det som har skjedd og hva vi har manglet, men det har handlet mer om å få meg ut av klubben. Det er trist.

- Jeg er den samme mannen som nesten vant oss ligaen, bare bedre. Dersom jeg får de riktige verktøyene, skal jeg gjøre jobben, avslutter en selvsikker Rodgers.

LES OGSÅ: - DET ER EN DEL SOM IKKE ØNSKER Å HA MEG HER