– Vi vet godt hva som venter oss i kveld

Liverpool-spillerne er forberedt på mange dueller og dødballer, sier Simon Mignolet. Sisteskansen håper spillerne kan utnytte frustrasjonen fra nederlaget i helga til å gi laget det lille ekstra.

– Alle har veldig lyst til å slå tilbake og komme inn på seierssporet. Etter kamper ser man umiddelbart på ting man ønsker å luke bort for å være sikker på at det ikke skjer igjen, og jeg er sikker på at alle er klare og sultne på å avansere til neste runde av FA-cupen, sier han til klubbens nettsider.

Les også: Advarer spillerne før kampen

Belgieren, som måtte plukke hele fire baller ut av nettet, gjorde mange gode redninger selv om Liverpool gikk på sesongens verste tap på Emirates lørdag ettermiddag. Han erkjenner at det «alltid» er den siste kampen som huskes best, men sier Liverpool-spillerne kun fokuserer på møtet med Championship-klubben i kveld.

– Kan gi oss noe ekstra

– Sånn kommer det alltid til å være. Det eneste vi kan gjøre, er å være klare når kampen sparkes i gang. Frustrasjon er aldri noe positivt å bære på, men sulten etter Arsenal-kampen kan gi oss noe ekstra inn mot oppgjøret på Ewood Park, fortsetter Mignolet.

– Beskjeden er at vi bare må ta hver kamp som den kommer, og ikke se altfor lang frem i tid. Vi har Blackburn-kampen i fokus nå. Det som kommer etter den, kommer etterpå, så det er ikke noe poeng i å se for langt frem.

– De spiller direkte

27-åringen har ennå ikke vunnet et trofé i sin tid på balløya. Nå er han teoretisk sett bare tre kamper unna å kunne løfte FA-cuppokalen over hodet, og selv om han ikke legger skjul på at det er noe han drømmer om, vil han ikke se lenger frem i tid enn kveldens viktige kvartfinale.

Les også: Kamp nummer 50 for sesongen

– Vi kan ikke tenke på andre ting enn å sørge for at vi kommer til semifinalen. Vi får se hva som skjer etter det, men vi har åpenbart et mål om å vinne FA-cupen. Man vet at et lag som Blackburn kommer til å spille direkte. De har mange sterke angripere på topp, og de spiller fremoverrettet fotball.

– Vet hva som venter

Lancashire-klubben var nær scoring på Anfield for nøyaktig én måned siden, og de holdt rødtrøyene fra nettkjenning foran The Kop. Gjennom kampen ble Liverpool-spillerne satt på en rekke prøver, særlig fysisk, og Mignolet sier de røde er forberedt på like mye juling nå.


UTEN MÅL: Liverpool-spillerne klarte ikke å bryte ned solide Blackburn på Anfield. (Video: TV 2)

– På Ewood Park er det ingen forskjell. Vi vet hva som venter, men for oss handler det mer om å tenke på oss selv og sørge for at vi spiller vår type fotball, legger han til.

Uten både Emre Can og Martin Skrtel i forsvaret foran seg – duoen har vært svært sentral og veldig mye brukt på Liverpool-laget etter nyttår – må Brendan Rodgers finne frem til en helt ny rekke bakerst. Det bekymrer imidlertid ikke Mignolet nevneverdig.

Les også: Store forandringer i forsvaret

– Jeg har alltid sagt at alle er klare når sjefen ber dem gjøre en jobb. Alle sammen jobber hardt på trening for å være klare når de blir tatt med. Når man er en profesjonell fotballspiller, er man alltid nødt til å være klar for å få sjansen.