– Vi vil få sjanser

Selv om de fleste venter et defensivt Swansea på Anfield i dag, tror Dejan Lovren at Liverpool vil få de sjansene de trenger for å vinne kampen.

– Vi må prestere på samme måte som vi gjorde mot Manchester City også på hjemmebane. Vi må ha tro på oss selv, og ikke stresse, forklarer Lovren til Liverpoolfc.com.

– Sjansene vil komme. Vi vet det. Vi har så mange kvaliteter som spillere. Vi vet hvordan vi skal spille fotball og skape mange sjanser, fortsetter kroaten.

– Vi må forsvare oss godt, og så må vi være konsentrerte og score mål når sjansene byr seg. Alt avhenger av oss selv. Vi må vise vår karakterstyrke og våre kvaliteter. Hver eneste kamp er viktig for oss. Det finnes ikke «store» kamper og «små» kamper.

– Vi må bare fortsette å ha stor tro på oss selv. Vi spiller veldig bra, og spesielt var vår siste ligakamp bra. Vi må bare beholde det samme fokuset.

– Det handler om psykologi. Alt er psykologi. Du trenger ikke bry deg om hvem motstanderen er før du skal spille. Du må være klar til å jobbe hardt og gi 150 prosent ute på banen. Det er det som betyr noe, avslutter midtstopperen.

LES OGSÅ: – Jeg kan bli en leder for Liverpool

Sa ponosom kazem od kud sam!!

Et bilde publisert av Dejan Lovren (@dejanlovren06)