– Vil lytte til bud på Lucas

Lucas Leivas framtid i klubben er usikker etter at han ble utelatt fra troppen mot Stoke, og nå skal være Rodgers femtevalg på sentral midtbane.

28 år gamle Lucas Leiva har to år igjen av kontrakten med Liverpool, men skal nå være i tenkeboksen om framtiden, ifølge Liverpool Echo.

Lucas ble koblet til Inter Milan i januar, men da hadde han Rodgers tillitt og ønsket å kjempe for en plass i laget.

Men nå skal Liverpool være villig til å lytte til eventuelle tilbud som kommer, spesielt om Lucas har ønske om å bli solgt, skriver James Pearce i Liverpool Echo.

Italia skal fortsatt være det mest sannsynlige stoppestedet, men det er ikke kommet noen konkrete bud. 

En annen velinformert journalist, Paul Joyce i Daily Express, hevder det skal være uenigheter mellom Luca og klubben. Men det nevnes ikke konkret hvorfor Lucas nå ser ut til å være ute i kulden.  Han antyder også at et utlån kan være aktuelt for Lucas.

Andy Hunter i The Guardian skriver at Lucas skal ha blitt informert av Rodgers om at han er lengre unna en startplass. Lucas skal være femtevalget til Rodgers på sentral midtbane. 

Søndag startet Jordan Henderson i den dypeste midtbanerollen, mens Emre Can etter hvert kom inn og tok over. Lucas var ikke engang med troppen til Britannia, men spilte mandagens treningskamp på Merseyside.

Liverpool skal ha satt en prislapp på rundt 8 millioner pund for Lucas, som har spilt 275 kamper siden han kom fra Gremio for fem millioner pund i 2007.