- Ville betalt for å se ham spille

Matchvinneren mot Bolton, Philippe Coutinho, er på vei mot det nivået Luis Suárez viste i Liverpool, mener Brendan Rodgers. Han kaller brassen «en strålende rollemodell» for unge talenter.

– Han kommer til å bli en verdensklassespiller i løpet av de neste par årene. Vi hadde Luis Suárez som var på det nivået. Han spilte på dette laget, han vokste og vokste med spillestilen, og han fikk merkelappen «verdensklasse» med rette, sier Rodgers.

– Jeg kan se Coutinho gjøre noe liknende. Han blir kanskje ikke like produktiv som det Suárez var, men han er helt klart på vei mot det nivået, legger han til.

22-åringen sendte av gårde det skuddet som sørget for 2–1 på overtid og rød seier over Bolton onsdag kveld. Dette var den første kampen Coutinho spilte etter å ha forlenget kontrakten med Liverpool til 2020.

Se video: Coutinhos drømmemål

– Han er en herlig, herlig spiller. Og det at han nå har skrevet under på en ny avtale, viser at han virkelig er blitt forpliktet til Liverpool og sin egen utvikling, forteller manageren.

Les også: – Vi fortjente seieren

– Man får bare lyst til å betale for å se denne gutten. Dere ser hvordan han spiller fotball, og jeg mener han er en strålende rollemodell for de mange tekniske spiller i dette landet.

Coutinho har nå scoret elleve mål på sine 82 kamper for Merseyside-klubben.